הבשר שלנו נבחר בקפידה ע"י השף, מטופל ונשמר בתנאי יישון מבוקרים. ישנם מספר רב של אופנים לעבודה עם בשר - הכנת הבשר נעשית בסמוך למועד ההגשה על גריל פחמים, על פלנצ'ה חמה או על גריל אסדו וזאת בהתאם לתנאי מקום האירוע. אנחנו עובדים עם נתחי בשר עסיסיים ומידת עשייתם גמישה על פי בקשת הלקוח והכל לצד עיצוב מיוחד ומורשים.


ישנה אפשרות שחיתוך הבשר יהיה בצורה פרונטאלית לעיניי המוזמנים או מוגש על הבופה כסטייקים. תפריט הבשר שלנו מורכב מנתחי אנטריקוט, סינטה, פילה, קשתית (אסדו), פרגיות, נקניקיות (מרגז), צלעות כבש, עגל,  כבד עוף, אווז, ברווז, חזה עוף ועוד ועוד...


קייטרינג בשרי מומחה שעושה את ההבדל, אנו מומחים ביצירה והפקה של קייטרינג בשרי מושלם לחגיגת כל שמחה ואירוע. כל אירוע קטן כגדול
הוא הזדמנות בשבילנו לרגש, לפנק, לשמח ולהעניק לכם ולאורחי האירוע חוויה מיוחדת ובלתי נשכחת


הניסיון הרב, הצוות המיומן, ההקפדה על הפרטים הקטנים, ההקשבה והתיכנון האישי עם כל לקוח מעניקים לנו את היכולת להפוך כל אירוע
להפקה מקצועיות, מעוצבת וטעימה במיוחד.

קייטרינג בשרי

אפשריות הגשה ונתחי הבשר 

 עושה את ההבדל

נסיון

צור קשר 054-4556483 | 09-7728272

FacebookGoogle+

בין לקוחותינו


0544-556483  |  077-4326913